Vipper

Klassisk Single Eyelash Extensions
Få smukke øjne som bambi og slip for at påføre mascara hver morgen. Kunstige vipper påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en speciel og hurtigtørrende lim. Sættet skræddersyes ud fra dine egne vipper og ønsker. Vipperne findes i forskellige længder og der påføres mellem 70-100 vipper pr. øje. Ca. 120 minutters varighed.
700,-
Opfyldning mini
Anbefales efter ca. 2 uger. Varighed ca. 35 min.
400,-
Opfyldning midi
Anbefales inden der er gået 3 uger. Varighed ca. 55 min.
500,-
Opfyldning maxi
Anbefales efter 3 uger. Varighed ca. 85 min.
600,-
Vipper farvning
Varighed ca. 15 min.
150,-
Lash Lift/ Permanent vippebuk
Lash Lift er til dem, der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker Eyelash extensions. Lash lift laver et buk af vipperne ved roden, der bruges silikoneforme, der lægges på øjenlåget. Holdbarheden ca. 6-8 uger. Varighed ca. 40 min. (inkl. farvning hvis ønskes)
420,- (inkl farve + 80,-)
Vippelaminering
Vippelaminering er til dem, der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker Eyelash extensions. Denne behandling virker ligesom lashlift, hvor man får et buk af vipperne ved roden, der bruges silikoneforme, som lægges på øjenlåget. Dét, som gør vippelaminering helt speciel er, at der indgår keratin, hvilket er med til at styrke og nære dine vipper. Så hvis dine vipper trænger til at blive mere markerede og stærke, så er vippelaminering lige noget for dig. Holdbarheden ca. 6-8 uger. Varighed ca. 80 min. (inkl. farvning hvis ønskes)
550,- (inkl farve)
Aftagning af single eyelash extensions
Normal / Stor (tid og pris varierer efter mængde af vipper). Varighed ca. 20 - 35 minutter.
120,- til 170,-